AZ Glorieux: modern ziekenhuis op mensenmaat

Zoekt u een modern ziekenhuis? Waar u geen nummer bent, maar een persoon? Dan voelt u zich vast thuis in het AZ Glorieux in Ronse. Dat werkt bovendien nauw samen met andere zorginstellingen, zodat u altijd bij de beste arts en afdeling terechtkomt.

 

Kwalitatieve en betaalbare zorg

AZ Glorieux is genoemd naar E.H. Stefaan Modest Glorieux, een priester uit de 19de eeuw die zich inzette voor de meest kwetsbaren in onze maatschappij. Die christelijke levenshouding zet AZ Glorieux vandaag voort. Het doel? Kwalitatieve en betaalbare zorg bieden aan kinderen, zieken en bejaarden.

 

Moderne apparatuur en aanpak

Hoe AZ Glorieux die kwaliteitszorg blijft garanderen? Door onze slogan in gedachten te houden: ‘modern ziekenhuis op mensenmaat’. Het AZ investeert in de top van medische apparatuur, en van experts. Ons personeel – van verplegers tot chirurgen – krijgt continu de kans om zich bij te scholen.

En het samenwerkingsverband met andere ziekenhuizen zorgt ervoor dat u snel en efficiënt wordt doorverwezen naar de geknipte specialist.

 

Onze belangrijkste doelstelling? Dat u de zorg krijgt die u nodig hebt, en de verzorging die u verdient. U staat centraal!

 

verpleger-patient verpleegsters arts
 
 
Download onze mobile app voor iOS en Android smartphones
open/close
Klik op één van de store iconen om de app te downloaden